Volledige begeleiding

Wij helpen u graag op weg. Wij verzorgen uiteraard de benodigde trainingen voor het gebruik van het systeem. Maar ook met de opzet van uw eigen “makelpunt” zullen wij u begeleiden. Wij voorzien u van advies en zetten specialisten in om uw vastgoed te inventariseren.

* Voor onze systemen is onze helpdesk onbeperkt gratis bereikbaar.

Uw eigen website

Wij leveren een website in de 'look-and-feel' van uw gemeente en helemaal volgens uw wensen. Het is ook mogelijk om enkel een aanbodpagina direct in de bestaande website van uw gemeente te integreren.

Kantoorautomatiseringssysteem

Binnen het kantoorautomatiseringssysteem beheert u o.a. uw eigen aanbod. Ons systeem is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Bij alle mogelijkheden is er een digitaal hulpmenu beschikbaar.

Al onze systemen zijn te benaderen via het internet, u heeft alleen een internetaansluiting en een computer nodig. Vanzelfsprekend werken onze systemen op alle moderne platformen (smartphones en tablets). Onze websites hebben alle moderne mogelijkheden en zijn naadloos geïntegreerd met de kantoorautomatisering, zodat u zo effectief mogelijk met ons systeem kunt werken.